Over mij

Ik ben Angelique Teeuwen, 43 jaar oud en woon in Helden met mijn man Marc en onze drie kinderen Meike, Aniek en Bram. Ik werk bij Dynamiek Scholengroep als wetenschap- en techniekcoördinator. Daarnaast ben ik regiocoördinator Horst aan de Maas voor STEAM Limburg.

Mijn grote droom is om zoveel mogelijk kinderen in aanraking te laten komen met wetenschap en technologie. In mijn logo zie je de letter A met daarin een raket. De raket staat symbool voor het vinden van de juiste ontsteking bij ieder kind. Elk kind is een ster en mag schitteren op zijn of haar eigen manier. Soms is het nodig om de juiste ontsteking te vinden om een kind nog meer te laten schitteren. Ik wil ieder kind de kans geven om te schitteren door middel van wetenschap en technologie. Door uit te gaan van het Amerikaanse STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) is er voor ieder kind iets waar hij of zij door kan groeien.

Dit doe ik door middel van:

  • Trainingen: Ik geef trainingen aan iedereen die met kinderen werkt in onderwijs en opvang. 
  • Materialen: Ik maak materialen waar kinderen met digitale middelen mee kunnen werken. Kijk onder het kopje "Materialen" voor voorbeeldfoto's en meer informatie.
  • Blog: Ik zoek graag naar nieuwe innovatieve materialen/middelen. Voor de Rolf Groep heb ik al diverse materialen mogen testen. Benieuwd? Lees mijn blog